Privacyverklaring

Op Backpackein.nl verzamelen we een aantal gegevens van bezoekers van onze website. Wat er met deze gegevens gebeurt kun je lezen in onze privacyverklaring die voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Heb je een vraag over de inhoud, neem dan contact met ons op via info@backpackenin.nl.

Wat doen we met jouw gegevens?

Wanneer je met ons contact opneemt via het contactformulier worden je naam en e-mailadres opgeslagen. Deze gegevens zijn alleen voor ons zichtbaar en gebruiken we om later met jou contact op te nemen. Ook maken we gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in hoe bezoekers onze website gebruiken. Deze statistieken kunnen we gebruiken om de gebruikerservaring vervolgens te verbeteren. De gegevens die we in Google Analytics gebruiken zijn geanonimiseerd. Je IP-adres wordt geheimgehouden en het delen van gegevens hebben we uitgeschakeld. Wij hebben hiervoor een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarnaast maken we ook niet gebruik van andere Google diensten in combinatie met Google Analytics.

Hoe lang bewaren we je gegevens?

De gegevens die we opslaan naar aanleiding van je contact met ons bewaren we niet langer dan strikt noodzakelijk. De geanonimiseerde gegevens die we delen voor het gebruik van Google Analytics worden 24 maanden opgeslagen. Daarna worden ze verwijderd.

Cookies

Wij maken op deze website, net als vrijwel alle andere websites, gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekst-bestandje dat bij het openen van deze website op je harde schijf in de map met andere cookies wordt geplaatst. De cookie gebruiken wij voor een optimale werking van de website en voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Adverteerders gebruiken cookies via Google AdSense om jou relevante advertenties te tonen. Via de cookie melding die je eerder op deze website kreeg ben jij akkoord gegaan met cookies. Je kunt alle cookies uitschakelen in de instelling van jouw browser. Ook kun je alle eerder geplaatste cookies verwijderen. Je kunt hiervoor het beste de Help-pagina’s van jouw browser raadplegen.

Inzien, wijzigen of verwijderen van gegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Backpackenin.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@backpackenin.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.
Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveliging van jouw gegevens

Wij nemen de bescherming van al jouw gegevens serieus en hebben passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen. Heb jij het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of heb jij aanwijzingen van eventueel misbruik neem dan contact met ons op via info@backpackenin.nl.